В межах договору про рейтингове обслуговування, ПАТ «АВАНТ-БАНК» повідомило Національне рейтингове агентство «Рюрік» про запровадження нового банківського продукту:

«Починаючи з 10.07.2015 р., для всіх власників платіжних карток впроваджується послуга «Онлайн переказ з картки на картку», якою можна скористатись цілодобово без вихідних. Переказ здійснюється в національній валюті між картками Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, випущені будь-яким банком України. Для цього необхідно лише зайти на сайт АВАНТ-БАНКу через комп’ютер, планшет, або мобільний телефон, підключений до мережі Інтернет».

Детальніше на офіційному сайті ПАТ «АВАНТ-БАНК»

НРА «Рюрік» зазначає, що розвиток карткового бізнесу, шляхом використання сучасних інформаційних технологій, для ефективного надання повного спектру банківських послуг та розширення клієнтської бази є позитивним фактором, який підтримує кредитний рейтинг Банку на рівні інвестиційної категорії.

На даний момент НРА «Рюрік» підтримує довгостроковий кредитний рейтинг позичальника та боргових інструментів серій А, В та С ПАТ «АВАНТ-БАНК» на рівні uaBBB+ інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний» та рейтинг надійності вкладів на рівні r4.


Перейти на персональну сторінку ПАТ «АВАНТ-БАНК» на сайті НРА «Рюрік»