В процесі здійснення планової процедури оновлення рейтингу боргового інструменту ТОВ «Факторинг Фінанс» (облігаційного випуску серії А) Національному рейтинговому агентству «Рюрік» Замовником було надано таку інформацію:

У липні 2011 р. компанією «Deloitte & Touche USC» закінчено проведення аудиту діяльності за 2009 та 2010 рр. та підтверджено, що фінансову звітність складено достовірно, і відповідно до міжнародних стандартів фінансового обліку.

Детальніше – прес-реліз на офіційному сайті ТОВ «Факторинг Фінанс»

НРА «Рюрік» зазначає, що добровільне дотримання Емітентом міжнародних стандартів фінансового обліку, а також факт проходження аудиторської перевірки ТОВ «Факторинг Фінанс» в аудиторській компанії, якість послуг якої визнана всім світом, свідчить про високий ступінь відкритості і фінансової прозорості діяльності Емітента, що є позитивним фактором, який підтримує інвестиційний рівень кредитного рейтингу.

НРА «Рюрік» підтримує довгостроковий кредитний рейтинг боргового інструменту ТОВ «Факторинг Фінанс» (облігаційного випуску серії А) на рівні uaBBB із прогнозом «стабільний».

Перейти на персональну сторінку ТОВ «Факторинг Фінанс» на сайті НРА «Рюрік»